• Klinik for Fodterapi

  Velkommen til Ro´s Fodterapi, vi er beliggende midt i den gamle bydel Sct. Jørgensbjerg i Roskilde, kun få minutters gang fra offentlig transport og kommer du i bil, er der parkering lige ved døren. Har du husket at booke en tid?.. Ellers kan du gøre det på telefon 46 37 03 10
 • Din lokale fodterapeut

  Det er en god idé at bruge den lokale fodterapeut i Roskilde til at fortælle om forebyggelse af fodproblemer. På den måde får man også en god dialog samt bedre samarbejde. Fodterapeuten kender også til de nye tiltag inden for behandling af fodproblemer.
 • Tidsbestilling

  Du kan bestille tid hos din statsaut. fodterapeut til personlig konsultation, tidsbestilling kan kun ske telefonisk. Kontakt Ro´s Fodterapi- Klinik for Fodterapi i Roskilde på telefon 46 37 03 10 allerede idag. Så er du godt gående - gå godt, gå til fodterapeut!
 • Korrekt vejledning

  Har du behov for at få en rigtig god snak om dine fødder er du altid velkommen til at kontakte Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterpi i Roskilde og bestille en tid på telefon 46 37 03 10. Dine fødder skal bære rundt på dig. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.
> <
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Mobiladgang

Ta´os med på farten

Scan vores QR-kode - Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i RoskildeRo´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde har også mobiladgang, scan vores QR-kode og få adgang til www.rosfodterapi.dk direkte fra din iPhone eller Android-telefon. Så har du altid vores kontaktoplysninger lige ved hånden, når du skal bestille tid til fodbehandling.

Med vores mobiladgang kan du oprette en "APP" på din iPhone:

 1. Scan vores QR-koden
 2. Tryk på "pilen" og vælg Åben i Safari
 3. Tryk på "pilen" og vælg Føj til hjemmeskærm

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde, altid lige ved hånden

Nå du har gemt vores website på din iPhone, så har du altid vores kontaktoplysninger lige ved hånden.

Vel mød hos Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde, din lokale statsaut. fodterapeut.

Klinik for Fodterapi

Ro´s Fodterapi
Hedegade 32
4000 Roskilde

46 37 03 10

Fodbehandling

Trænger dine fødder til pleje? Hos Klinik for Fodterapi ordner vi bl.a. negle, neglebånd, oprensning af neglesiderne og fortykket negle slibes. Hård hud og ligtorne beskæres.

Tidsbestilling

Tidsbestilling efter aftale, ring på telefon 46 37 03 10 for at bestille tid til fodbehandling.
Afbud skal ske senest dagen før, på telefon 46 37 03 10*

*  Afbud skal ske senest dagen før inden kl. 16.00 på telefon 46 37 03 10, ved udeblivelse eller for sent afbud bliver der pålagt et udeblivelseshonorar på kr. 200,00