• Klinik for Fodterapi

    Velkommen til Ro´s Fodterapi, vi er beliggende midt i den gamle bydel Sct. Jørgensbjerg i Roskilde, kun få minutters gang fra offentlig transport og kommer du i bil, er der parkering lige ved døren. Har du husket at booke en tid?.. Ellers kan du gøre det på telefon 46 37 03 10
  • Din lokale fodterapeut

    Det er en god idé at bruge den lokale fodterapeut i Roskilde til at fortælle om forebyggelse af fodproblemer. På den måde får man også en god dialog samt bedre samarbejde. Fodterapeuten kender også til de nye tiltag inden for behandling af fodproblemer.
  • Tidsbestilling

    Du kan bestille tid hos din statsaut. fodterapeut til personlig konsultation, tidsbestilling kan kun ske telefonisk. Kontakt Ro´s Fodterapi- Klinik for Fodterapi i Roskilde på telefon 46 37 03 10 allerede idag. Så er du godt gående - gå godt, gå til fodterapeut!
  • Korrekt vejledning

    Har du behov for at få en rigtig god snak om dine fødder er du altid velkommen til at kontakte Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterpi i Roskilde og bestille en tid på telefon 46 37 03 10. Dine fødder skal bære rundt på dig. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.
> <
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Datapolitik for Ro´s Fodterapi

Ro´s Fodterapi, Klinik for Fodterapi i Hedegade (”Klinikken”) er underlagt persondataloven/databeskyttelsesloven og persondataforordningen, hvilket bl.a. betyder, at Klinikken er forpligtet til at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger Klinikken behandler, samt hvilke rettigheder du har i forbindelse hermed.

1. DATAANSVARLIG

Ro´s Fodterapi – Klinik for Fodterapi
Hedegade 32
4000 Roskilde
CVR.nr.: 20 24 21 91

Tel: 46 37 03 10
Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

2. PERSONOPLYSNINGER OG FORMÅL

I forbindelse med din behandling på Klinikken, herunder reservation af behandlingstider, journalisering af din behandling, kontakt med dine pårørende eller din eventuelle værge samt kontakt med andet sundhedspersonale, eksempelvis fysioterapeuter, læger, sygeplejersker, ortopædiskomagere m.fl., har Klinikkeni nødvendigt omfang behov for at behandle og opbevare følgende kategorier af oplysninger:

  • Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer
  • Personnummer/CPR.nr.
  • Helbredsoplysninger
  • Oplysninger om pårørende
  • Oplysninger om værger

Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med databeskyttelsesloven/persondataloven og persondataforordningen.

Klinikkens behandlingsgrundlag udspringer af både den legitime interesse, jfr. artikel 6 (1) (f) i persondataforordningen, som Klinikken har i at behandle og opbevare patientdata, samt nødvendigheden heraf for at kunne gennemføre din behandling. Klinikken er endvidere forpligtet til at indsamle og journalisere dine personoplysninger, herunder journalisere dine helbredsoplysninger i en patientjournal, jfr. bekendtgørelsen om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler.

Klinikken er i forbindelse hermed forpligtet til at benytte dit CPR-nr. i forbindelse med udfyldning af din patientjournal.

Klinikken vil endvidere behandle oplysninger om dit CPR-nr., når der er behov for at sikre en entydig identifikation af dig, eller såfremt behandlingen kræves i forbindelse med kommunikation med offentlige myndigheder, herunder særligt læger og andet sundhedsfagligt personale, jfr. databeskyttelseslovens regler om behandling af CPR-nr.

3. MODTAGERE OG BEHANDLERE AF PERSONOPLYSNINGER

Dine personoplysninger behandles udelukkende af Klinikken, medmindre anden brug følger af henvendelsens natur eller behandlingens art. Dine oplysninger vil i nødvendigt omfang eksempelvis blive videregivet til offentlige myndigheder, andet sundhedspersonale, herunder læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, ortopædiskomagere m.fl. samt indlejere i klinikken og andre fodterapeuter, som Klinikken samarbejder med i forbindelse med din behandling.

Dine personoplysninger kan også blive videregivet til dine pårørende eller din eventuelle værge. Dertil kan dine personoplysninger blive videregivet til dit forsikringsselskab, såfremt du har en sundheds- eller sygeforsikring, eksempelvis sygeforsikring danmark. 

Dine personoplysninger kan også blive videregivet til vores samarbejdspartnere, såfremt videregivelsen er formålstjenestelig eller nødvendig for din behandling på Klinikken.

Klinikken vil kun videregive dine personoplysninger jfr. ovenstående, såfremt du forinden har afgivet et specifikt og informeret samtykke.

I forbindelse med oprettelse af din journal i Klinikkens IT-systemer, vil dine oplysninger i nødvendigt omfang blive videregivet til Klinikkens databehandlere d-service (indberetningssystem for Sygeforsikring Danmark), Kartotekskort (analog journalisering), Gigahost (webhosting) samt Google G Suite (mailsystem).

4. ADGANG TIL INDSIGT, BERIGTIGELSE, SLETNING, BEGRÆNSNING ELLER INDSIGELSER

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer Klinikken har registreret om dig. Ønsker du det, udleverer Klinikken en elektronisk kopi af de indsamlede oplysninger.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du har derudover ret til at kræve registrerede personoplysninger om dig berigtiget eller slettet eller behandlingen heraf begrænset. Såfremt du under din behandling, gør indsigelser mod Klinikkens behandling af dine oplysninger, eller anmoder om sletning eller begrænsning af oplysninger, som er nødvendige for Klinikkens behandling af dig, jfr. pkt. 2, vil Klinikken ikke længere kunne behandle dig og din behandling vil blive afregnet iht. de indgåede aftaler.

Der kan efter persondataforordningen være konkrete situationer, hvor Klinikken ikke er forpligtet til at efterkomme ovenstående rettigheder. Dertil er det ulovligt at slette eller rette indholdet af din patientjournal. Indholdet af din patientjournal kan derfor kun ændres ved at opdatere din patientjournal med nye oplysninger, jfr. bekendtgørelsen om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler.

Hvis du ønsker (1) indsigt i, (2) berigtigelse eller sletning af de personoplysninger, som er registreret om dig hos Klinikken, eller (3) begrænsning af behandling af de registrerede personoplysninger eller (4) har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse til Connie Pedersen, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

5. DATAPORTABILITET

Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret eller overført dine personoplysninger til en anden dataansvarlig.

6. VARIGHED AF OPBEVARING

Personoplysningerne i forbindelse med din behandling slettes 5 år efter den seneste optegnelse i din patientjournal, jfr. bekendtgørelsen om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler.

7. KLAGE

Du har mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Klinik for Fodterapi

Ro´s Fodterapi
Hedegade 32
4000 Roskilde

46 37 03 10

Fodbehandling

Trænger dine fødder til pleje? Hos Klinik for Fodterapi ordner vi bl.a. negle, neglebånd, oprensning af neglesiderne og fortykket negle slibes. Hård hud og ligtorne beskæres.

Tidsbestilling

Tidsbestilling efter aftale, ring på telefon 46 37 03 10 for at bestille tid til fodbehandling.
Afbud skal ske senest dagen før, på telefon 46 37 03 10*

*  Afbud skal ske senest dagen før inden kl. 16.00 på telefon 46 37 03 10, ved udeblivelse eller for sent afbud bliver der pålagt et udeblivelseshonorar på kr. 200,00