• Klinik for Fodterapi

  Velkommen til Ro´s Fodterapi, vi er beliggende midt i den gamle bydel Sct. Jørgensbjerg i Roskilde, kun få minutters gang fra offentlig transport og kommer du i bil, er der parkering lige ved døren. Har du husket at booke en tid?.. Ellers kan du gøre det på telefon 46 37 03 10
 • Din lokale fodterapeut

  Det er en god idé at bruge den lokale fodterapeut i Roskilde til at fortælle om forebyggelse af fodproblemer. På den måde får man også en god dialog samt bedre samarbejde. Fodterapeuten kender også til de nye tiltag inden for behandling af fodproblemer.
 • Tidsbestilling

  Du kan bestille tid hos din statsaut. fodterapeut til personlig konsultation, tidsbestilling kan kun ske telefonisk. Kontakt Ro´s Fodterapi- Klinik for Fodterapi i Roskilde på telefon 46 37 03 10 allerede idag. Så er du godt gående - gå godt, gå til fodterapeut!
 • Korrekt vejledning

  Har du behov for at få en rigtig god snak om dine fødder er du altid velkommen til at kontakte Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterpi i Roskilde og bestille en tid på telefon 46 37 03 10. Dine fødder skal bære rundt på dig. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.
> <
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Hvis fødderne gør ondt, stivner smilet

klinik for fodterapi, fodterapeut

For at have sunde og velplejede fødder kræves daglig omsorg. Mange vælger at få behandlet fødderne jævnligt hos en statsaut. fodterapeut for velværets skyld, eller pga. problemer med fødderne.

En almindelig fodbehandling hos en fodterapeut er en gennemgang af fødderne fra A-Z. Negle klippes files og renses op, hård hud og ligtorne på trykbelastede områder samt fjernes nænsomt. Løbende gives gode råd om egen pleje, fodrigtige sko samt evt. videre behandling. Indlæg og aflastning kan komme på tale.

Læs mere: Hvis fødderne gør ondt, stivner smilet

Hvorfor fodterapi?

klinik for fodterapi, fodterapeut

Formålet med fodbehandlinger er at afhjælpe/forebygge problemer og skabe velvære.

Behandlingen starter med et fodbad, og der vil løbende blive givet råd og vejledning i den daglige pleje af fødderne. Der afsluttes med en let fodmassage med skumcreme, der trækker hurtigt ind i huden.

En fodterapeutisk behandling indeholder en gennemgang af fødderne for sygdomme, ligtorne, hård hud, hælrevner, negleproblemer (nedgroede negle, fortykkede negle, neglesvamp etc.) og fejlstillinger.

Din fods opbygning og anatomi

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde - Din lokale Statsaut. fodterapeut - fodterapeut - fodbehandling

Hos Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde er vi specialister i netop dine fødder, og som statsaut. fodterapeut er vi uddannet til, at give dig råd, vejledning og ikke mindst behandling af dine fodproblemer.

Derfor er det også vigtigt for os, at vi ved alt om fodens både kompleks og stærk opbygning. Anklen fungerer på samme tid som fundament, støddæmper og afsætsrampe. Foden påvirkes ofte af enorme tryk gennem fleksibilitet og elasticitet.

Læs mere: Din fods opbygning og anatomi

Klinik for Fodterapi

Ro´s Fodterapi
Hedegade 32
4000 Roskilde

46 37 03 10

Fodbehandling

Trænger dine fødder til pleje? Hos Klinik for Fodterapi ordner vi bl.a. negle, neglebånd, oprensning af neglesiderne og fortykket negle slibes. Hård hud og ligtorne beskæres.

Tidsbestilling

Tidsbestilling efter aftale, ring på telefon 46 37 03 10 for at bestille tid til fodbehandling.
Afbud skal ske senest dagen før, på telefon 46 37 03 10*

*  Afbud skal ske senest dagen før inden kl. 16.00 på telefon 46 37 03 10, ved udeblivelse eller for sent afbud bliver der pålagt et udeblivelseshonorar på kr. 200,00