• Klinik for Fodterapi

  Velkommen til Ro´s Fodterapi, vi er beliggende midt i den gamle bydel Sct. Jørgensbjerg i Roskilde, kun få minutters gang fra offentlig transport og kommer du i bil, er der parkering lige ved døren. Har du husket at booke en tid?.. Ellers kan du gøre det på telefon 46 37 03 10
 • Din lokale fodterapeut

  Det er en god idé at bruge den lokale fodterapeut i Roskilde til at fortælle om forebyggelse af fodproblemer. På den måde får man også en god dialog samt bedre samarbejde. Fodterapeuten kender også til de nye tiltag inden for behandling af fodproblemer.
 • Tidsbestilling

  Du kan bestille tid hos din statsaut. fodterapeut til personlig konsultation, tidsbestilling kan kun ske telefonisk. Kontakt Ro´s Fodterapi- Klinik for Fodterapi i Roskilde på telefon 46 37 03 10 allerede idag. Så er du godt gående - gå godt, gå til fodterapeut!
 • Korrekt vejledning

  Har du behov for at få en rigtig god snak om dine fødder er du altid velkommen til at kontakte Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterpi i Roskilde og bestille en tid på telefon 46 37 03 10. Dine fødder skal bære rundt på dig. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.
> <
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Firmaprofil

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde, Hedegade 32, 4000 RoskildeRo´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde er beliggende midt i den gamle bydel Sct. Jørgenbjerg tæt på Roskilde Havn, kun få minutters gang fra offentlig transport og kommer du i bil er der parkering lige ved døren.

Vi har handicapvenlige adgangs forhold, hvilket gør det nemt hvis du er gangbesværede e.lig.

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde slog dørene op for første gang tilbage i 1990´erne, dengang lå vores klinik på Østre Ringvej i udkanten af Roskilde tæt på Vindinge.

Vi flyttede til Hedegade på Sct. Jørgenbjerg, ultimo 2011, havde vi til huse på Helligkorsvej. Men efter nogle år med klinik i kælderen, besluttede vi at flytte til Hedegade.

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde ejes og drives af statsaut. fodterapeut Connie Pedersen, det var også Connie Pedersen der startede Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde tilbage i 1990´erne, efter endt uddannelse som statsautoriseret fodteraput ved Fodterapeutskolen i København.  Dengang som nu var og er vores mål at hjælpe dig, med regelmæssige fodbehandlinger samt give dig råd og vejledning til sundere fødder.

Ro´s Fodterapi Klinik for Fodterapi i Roskilde er ”opkaldt” efter sagnkonge Ro (Roar, Roir), Ro er eftersigende Roskilde´s grundlægger. Mens andre mener at "Roskilde" oprindeligt er et navn på en gård, som har navn efter en kilde på gårdens marker, Roar´s kilde som har sit udspring under 100 meter fra den nuværende Roskilde Domkirke.

Statsaut. fodterapeut Connie Pedersen, Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde, Hedegade 32, 4000 RoskildeSunde fødder kræver også pleje, og passer du godt på dine fødder, forebygger du problemer, så du i mange år fremover kan gå og løbe uden at skænke fødderne en tanke. Men sundes fødder er ikke en selvfølge. De kræver regelmæssig pleje, nøjagtig som resten af din krop.

Vælg det bedste for dine fødder, i Danmark findes der kun én statsanerkendt uddannelse for forebyggelse og behandling af fodproblemer. De statsautoriserede fodterapeuter er professionelle behandlere med speciale i fødder. De har indsigt i sammenhængen mellem dine fødder og resten af kroppen.

Læg mærke til det ovale logo "Statsautoriseret fodterapeut". Det er din garanti for en korrekt behandling.

-gå godt, gå til fodterapeut!

Klinik for Fodterapi i Roskilde
Ro´s Fodterapi
Hedegade 32
4000 Roskilde

46 37 03 10

Klinik for Fodterapi

Ro´s Fodterapi
Hedegade 32
4000 Roskilde

46 37 03 10

Fodbehandling

Trænger dine fødder til pleje? Hos Klinik for Fodterapi ordner vi bl.a. negle, neglebånd, oprensning af neglesiderne og fortykket negle slibes. Hård hud og ligtorne beskæres.

Tidsbestilling

Tidsbestilling efter aftale, ring på telefon 46 37 03 10 for at bestille tid til fodbehandling.
Afbud skal ske senest dagen før, på telefon 46 37 03 10*

*  Afbud skal ske senest dagen før inden kl. 16.00 på telefon 46 37 03 10, ved udeblivelse eller for sent afbud bliver der pålagt et udeblivelseshonorar på kr. 200,00