• Klinik for Fodterapi

  Velkommen til Ro´s Fodterapi, vi er beliggende midt i den gamle bydel Sct. Jørgensbjerg i Roskilde, kun få minutters gang fra offentlig transport og kommer du i bil, er der parkering lige ved døren. Har du husket at booke en tid?.. Ellers kan du gøre det på telefon 46 37 03 10
 • Din lokale fodterapeut

  Det er en god idé at bruge den lokale fodterapeut i Roskilde til at fortælle om forebyggelse af fodproblemer. På den måde får man også en god dialog samt bedre samarbejde. Fodterapeuten kender også til de nye tiltag inden for behandling af fodproblemer.
 • Tidsbestilling

  Du kan bestille tid hos din statsaut. fodterapeut til personlig konsultation, tidsbestilling kan kun ske telefonisk. Kontakt Ro´s Fodterapi- Klinik for Fodterapi i Roskilde på telefon 46 37 03 10 allerede idag. Så er du godt gående - gå godt, gå til fodterapeut!
 • Korrekt vejledning

  Har du behov for at få en rigtig god snak om dine fødder er du altid velkommen til at kontakte Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterpi i Roskilde og bestille en tid på telefon 46 37 03 10. Dine fødder skal bære rundt på dig. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.
> <
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Sunde fødder - hele livet

Passer du godt på dine fødder, forebygger du problemer, så du i mange år frem kan gå og løbe uden at skænke fødderne en tanke.

I Danmark findes der kun én statsanerkendt uddannelse for forebyggelse og behandling af fodproblemer. De statsautoriserede fodterapeuter er professionelle behandlere med speciale i fødder.

Sunde fødder kræver pleje
Passer du godt på dine fødder, forebygger du problemer, så du i mange år frem kan gå og løbe uden at skænke fødderne en tanke. Men sundes fødder er ikke en selvfølge. De kræver regelmæssig pleje, nøjagtig som resten af din krop.

Vælg det bedste for dine fødder
I Danmark findes der kun én statsanerkendt uddannelse for forebyggelse og behandling af fodproblemer. De statsautoriserede fodterapeuter er professionelle behandlere med speciale i fødder. De har indsigt i sammenhængen mellem dine fødder og resten af kroppen.

Klinik for Fodterpi, Stataut. fodterapeut Connie Pedersen, Ro´s Fodterapi, Klinik for fodterapi i Roskilde, fodbehandling, fodplejeLæg mærke til det ovale logo "Statsautoriseret fodterapeut". Det er din garanti for en korrekt behandling.
Korrekt behandling og professionel vejledning og fodterapeuten kan du få behandlet stort set alle fod problemer.

En fodterapeut klipper og former dine negle på den korrekte måde. Det giver pæne fødder og sikrer, at neglene gror rigtigt. Hård hud og ligtorne bliver fjernet nænsomt og effektivt. Samtidig får du professionel vejledning om, hvordan du bedst plejer dine fødder.

Regelmæssige besøg hos en fodterapeut er forebyggende, så dine fødder kan forblive sunde hele livet.

En negl, der gror forkert
Nedgroede negle kan være meget generende og smertefulde. De bør behandles med det samme for at undgå infektion, eller at neglen gror mere forkert.

Sådan plejer du dine fødder
Ved at følge disse enkle råd kan du selv gøre noget godt for dine fødder:

 • Skyl fødderne dagligt i lunkent vand
 • Tør fødderne grundigt – især mellem tæerne
 • Klip neglene lige over
 • Massér fødderne med en god creme – dog ikke mellem tæerne
 • Skift strømper hver dag. Vælg strømper, som ikke strammer
 • Brug strømper af naturmaterialer – de opsuger fugt
 • Vælg forskelligt fodtøj til arbejde, fest og fritid
   

En fodterapeut kan desuden vejlede dig om pasform og valg af fodtøj.

 • Sygeforsikringen ”Danmark” giver tilskud til behandling hos en statsautoriseret fodterapeut
 • Er du pensionist, kan du søge om tilskud fra din kommune

Klinik for Fodterapi

Ro´s Fodterapi
Hedegade 32
4000 Roskilde

46 37 03 10

Fodbehandling

Trænger dine fødder til pleje? Hos Klinik for Fodterapi ordner vi bl.a. negle, neglebånd, oprensning af neglesiderne og fortykket negle slibes. Hård hud og ligtorne beskæres.

Tidsbestilling

Tidsbestilling efter aftale, ring på telefon 46 37 03 10 for at bestille tid til fodbehandling.
Afbud skal ske senest dagen før, på telefon 46 37 03 10*

*  Afbud skal ske senest dagen før inden kl. 16.00 på telefon 46 37 03 10, ved udeblivelse eller for sent afbud bliver der pålagt et udeblivelseshonorar på kr. 200,00