• Klinik for Fodterapi

  Velkommen til Ro´s Fodterapi, vi er beliggende midt i den gamle bydel Sct. Jørgensbjerg i Roskilde, kun få minutters gang fra offentlig transport og kommer du i bil, er der parkering lige ved døren. Har du husket at booke en tid?.. Ellers kan du gøre det på telefon 46 37 03 10
 • Din lokale fodterapeut

  Det er en god idé at bruge den lokale fodterapeut i Roskilde til at fortælle om forebyggelse af fodproblemer. På den måde får man også en god dialog samt bedre samarbejde. Fodterapeuten kender også til de nye tiltag inden for behandling af fodproblemer.
 • Tidsbestilling

  Du kan bestille tid hos din statsaut. fodterapeut til personlig konsultation, tidsbestilling kan kun ske telefonisk. Kontakt Ro´s Fodterapi- Klinik for Fodterapi i Roskilde på telefon 46 37 03 10 allerede idag. Så er du godt gående - gå godt, gå til fodterapeut!
 • Korrekt vejledning

  Har du behov for at få en rigtig god snak om dine fødder er du altid velkommen til at kontakte Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterpi i Roskilde og bestille en tid på telefon 46 37 03 10. Dine fødder skal bære rundt på dig. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.
> <
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Sunde fødder - hele livet

Sunde fødder - hele livet, gå til din lokale statsaut. fodterapeut - Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde

Passer du godt på dine fødder, forebygger du problemer, så du i mange år frem kan gå og løbe uden at skænke fødderne en tanke.

I Danmark findes der kun én statsanerkendt uddannelse for forebyggelse og behandling af fodproblemer. De statsautoriserede fodterapeuter er professionelle behandlere med speciale i fødder.

Læs mere: Sunde fødder - hele livet

Negleklipning

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde - Din lokale Statsaut. fodterapeut - fodterapeut - fodbehandling

Ukorrekt negleklipning har konsekvenser, det er ikke helt så enkelt at klippe negle som det måske lyde til. I mange tilfælde kan det være et problem at klippe neglene, da de ofte er tykke og deforme, dvs. buer så de går ned i neglesiden.

Ved at lade ikke-speciel fagligt personale udføre fodpleje er der risiko for, at negleklipningen udelukkende bliver symptombehandlende og ikke sker med forebyggelse for øje.

Læs mere: Negleklipning

Smerter i ryg, knæ eller hofte?

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde - Din lokale Statsaut. fodterapeut - fodterapeut - fodbehandling

Mange lægger ofte vejen forbi Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Hedegade, Roskilde. Men også folk uden specifikke problemer med fødder, opsøger i stigende grad os som fodterapeuter.

At sørge for føddernes almindelige sundhed er også en stor del af vort arbejde, fordi man kan forhindre problemer i at opstå eller blive forværret, ved at holde sine fødder sunde. Hvad mange ikke ved er, at det kan være en god idé at gå til os, hvis man har smerter i fx ryg, knæ eller hofte, fordi generne meget vel kan  stamme fra fødderne.

Læs mere: Smerter i ryg, knæ eller hofte?

Gode råd

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde - Din lokale Statsaut. fodterapeut - fodterapeut - fodbehandling

Ro´s Fodterapi har 10 gode råd til hvordan du plejer dine fødder. Fødderne skal vi gå rundt på hele livet, og de skal kunne holde til lidt af hvert. Her får du en række råd til, hvordan du sikrer dig sunde fødder.

Du skal passe godt på dine fødder, fordi de skal bære dig gennem hele livet. Og du kan forebygge visse fodproblemer ved bl.a. at pleje dine fødder og holde dem stærke med træning.

Læs mere: Gode råd

Klinik for Fodterapi

Ro´s Fodterapi
Hedegade 32
4000 Roskilde

46 37 03 10

Fodbehandling

Trænger dine fødder til pleje? Hos Klinik for Fodterapi ordner vi bl.a. negle, neglebånd, oprensning af neglesiderne og fortykket negle slibes. Hård hud og ligtorne beskæres.

Tidsbestilling

Tidsbestilling efter aftale, ring på telefon 46 37 03 10 for at bestille tid til fodbehandling.
Afbud skal ske senest dagen før, på telefon 46 37 03 10*

*  Afbud skal ske senest dagen før inden kl. 16.00 på telefon 46 37 03 10, ved udeblivelse eller for sent afbud bliver der pålagt et udeblivelseshonorar på kr. 200,00