• Klinik for Fodterapi

  Velkommen til Ro´s Fodterapi, vi er beliggende midt i den gamle bydel Sct. Jørgensbjerg i Roskilde, kun få minutters gang fra offentlig transport og kommer du i bil, er der parkering lige ved døren. Har du husket at booke en tid?.. Ellers kan du gøre det på telefon 46 37 03 10
 • Din lokale fodterapeut

  Det er en god idé at bruge den lokale fodterapeut i Roskilde til at fortælle om forebyggelse af fodproblemer. På den måde får man også en god dialog samt bedre samarbejde. Fodterapeuten kender også til de nye tiltag inden for behandling af fodproblemer.
 • Tidsbestilling

  Du kan bestille tid hos din statsaut. fodterapeut til personlig konsultation, tidsbestilling kan kun ske telefonisk. Kontakt Ro´s Fodterapi- Klinik for Fodterapi i Roskilde på telefon 46 37 03 10 allerede idag. Så er du godt gående - gå godt, gå til fodterapeut!
 • Korrekt vejledning

  Har du behov for at få en rigtig god snak om dine fødder er du altid velkommen til at kontakte Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterpi i Roskilde og bestille en tid på telefon 46 37 03 10. Dine fødder skal bære rundt på dig. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.
> <
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Din lokale statsaut. fodterapeut i Roskilde

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde - Hedegade 32 - 4000 Roskilde - Tel: 46 37 03 10 - Web: www.rosfodterapi.dkVelkommen til Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde er beliggende i Hedegade, med gode parkeringsmuligheder lige ved døren og de offentlige transportmidler stopper kun få minutter fra vores klinik.

Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde er næsten lige flyttet til ny og bedre lokaler, hvilket betyder at vi nu har fået handicapvenlig indgang.

Den personlige velvære starter i fødderne, og hos os er det dine fødderne der er i højsæde, fordi sunde fødder, er "glade" fødder. Vi giver individuel råd og vejledning i pleje, forebygning og behandling.

Vi har kun det ene par fødder vi render rundt på for hele livet og derfor burde mange mennesker (oftere) gå til deres lokale statsautoriserede fodterapeut. 

Hos Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Hedegade kan du få gjort noget ved de små problemer du evt. har, inden de udvikler sig til et problem for resten af livet.

- Ro´s Fodterapi - Klinik for Fodterapi i Roskilde, så er du altid godt gående!

Klinik for Fodterapi

Ro´s Fodterapi
Hedegade 32
4000 Roskilde

46 37 03 10

Fodbehandling

Trænger dine fødder til pleje? Hos Klinik for Fodterapi ordner vi bl.a. negle, neglebånd, oprensning af neglesiderne og fortykket negle slibes. Hård hud og ligtorne beskæres.

Tidsbestilling

Tidsbestilling efter aftale, ring på telefon 46 37 03 10 for at bestille tid til fodbehandling.
Afbud skal ske senest dagen før, på telefon 46 37 03 10*

*  Afbud skal ske senest dagen før inden kl. 16.00 på telefon 46 37 03 10, ved udeblivelse eller for sent afbud bliver der pålagt et udeblivelseshonorar på kr. 200,00